Spectacol în preliminariile CM 2018! Naționala Franței a învins reprezentativa Olandei



011 октября 2016
Foto: zimbio.com
Spectacol total în preliminariile Campionatului Mondial din Rusia! În cel mai așteptat meci de aseară, naționala Franței a învins la Amsterdam reprezentativa Olandei.
Vicecampioana european s-a impus cu scorul de 1-0 după un gol de generic reușit de Paul Pogba, cel mai scump jucător din lume. Mijlocașul francez l-a surprins pe portarul advers cu un șut puternic de la distanță.
Campioana europeană, Portugalia a obținut a doua victorie consecutivă cu același scor în această campania preliminară. Lusitanii au învins Insulele Feroe cu 6-0.
Andre Silva a reușit un hat-trick în prima repriză, iar Cristiano Ronaldo, Joao Moutinho și Joao Cancelo au marcat câte o dată.
Reprezentativa Belgiei a învins cu același scor selecționata Gibraltarului. Atacantul Christian Benteke a deschis scorul după doar șapte secunde de la fluierul de start. Astfel, atacantul belgian a înscris cel mai rapid gol într-un meci oficial internațional. Benteke a mai înscris de două ori, reușind și un gol de excepție cu călcâiul.
Celelalte trei goluri ale belgienilor au fost marcate de Witsel, Mertens și Hazard.
Tot aseară, Belarus a remizat surpinzător cu Luxemburg, scor 1-1, iar Suedia a învins Bulgaria cu 3-0.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑