Bayern-Manchester City 2-3. Prima victorie a lui Pellegrini în fața lui Pep



011 декабря 2013

 

></p><p>Campioana Europei a pierdut incredibil pe teren propriu, după ce a condus-o pe Manchester City cu 2-0 încă din minutul 12, însă a încheiat seara cu prima înfrângere pe teren propriu sub comanda lui Pep Guardiola. Thomas Muller a deschis scorul după doar 5 minute, cu un șut sec pe lângă Hart (5).</p><p>Franck Ribery a trecut pe lângă golul de 2-0 în minutul 10, francezul a trimis în bară la o fază la care englezii s-au întrecut în erori. Bayern a marcat la următoarea fază - când Mario Gotze a fost uitat de apărarea lui City și a majorat avantajul campioanei Europei (11).</p><p>City a intrat treptat în joc și a redus din diferență în minutul 27, când David Silva a marcat cu un șut din careul mic. Englezii au marcat golul egalării din penalty - Dante l-a faultat pe Milner în careul bavarez, iar Kolarov a transformat în forță (57).</p><p>Patru minute mai târziu, trupa lui Pellegrini a dat lovitura la Munchen. Milner a rămas singur cu Neuer după o greșeală a lui Boateng și a înscris golul de 3-2 pentru echipa din Manchester (62).</p><p>A fost prima victorie a lui Manuel Pellegrini în fața lui Pep Guardiola, după 10 meciuri oficiale jucate împotriva acestuia (de opt ori s-a impus Guardiola).</p><p><span style=Echipele de start:

Bayern: Neuer - Lahm, Boateng, Dante, Alaba - Thiago Alcantara - Muller, Gotze (Javi Martinez, 55), Kroos, Ribery - Manduzkic (Shaqiri, 68)
Antrenor: Pep Guardiola

City: Hart - Richards (Zabaleta, 16), Demichelis, Lescott, Kolarov - Jesus Navas, Javi Garcia, Fernandinho, Milner - David Silva (Negredo, 73), Dzeko (Rodwell, 86)
Antrenor: Manuel Pellegrini

></p><p><span style=Vezi rezumatul partidei Bayern-City 2-3:

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑