Caz inedit în Liga Campionilor! Motivul pentru care a fost întreruptă partida dintre Galatasaray şi Juventus



011 декабря 2013

 

Caz mai puţin întâlnit în Liga Campionilor! Partida dintre Galatasaray şi Juventus, din ultima etapă a grupelor, a fost întreruptă în minutul 27 și abandonată din cauza ninsorilor abundente din Istanbul.

În schimb, Bayer Leverkusen şi Olympiakos s-au calificat în optimile Ligii Campionilor asigurându-și calificarea pe ultima sută de metri. Tot în urma ultimelor meciuri, formaţiile Şahtar Doneţk, Benfica şi Viktoria Plzen s-au calificat în play off-ul Ligii Europei.

Phil Jones a decis soarta lui Șahtar în minutul 67, atunci când a marcat singurul gol al partidei și a adus victoria celor de la Manchester United, formație care era deja calificată în optimi. Bayern Leverkusen a profitat de eșecul ucrainenilor și, după ce a învins cu 1-0 Real Sociedad, s-a calificat și ea în optimi. Șahtar a terminat pe locul trei și va juca în play off-ul Ligii Europei.

Situația în Grupa B rămâne indecisă, după ce partida Galatasaray - Juventus a fost abandonată la scorul de 0-0. Meciul a fost întrerupt din cauza ninsorii în minutul 27, iar în minutul 32, oficialii UEFA au decis amânarea acestuia. Întâlnirea va fi reluată astăzi, de la 19:30, și va decide care echipă va juca în Liga Campionilor și care în Liga Europei. În celălalt meci, Real a învins cu 2-0 FC Copenhaga, care a fost eliminată din cupele europene.

Și în Grupa C, cea de-a doua echipă calificată în optimi s-a decis în ultimul meci. Olympiakos va continua participarea în Ligă, datorită victoriei, 3-1, obținută în fața lui Anderlecht. Și Benfica a învins PSG, scor 2-1, acumulând, la fel ca și grecii, zece puncte. Formația portugheză a terminat însă pe trei, din cauza rezultatelor mai proaste obținute în meciurile directe.

Cel mai spectaculos meci al serii s-a jucat în Grupa D. Manchester City a învins în deplasare, scor 3-2, deținătoarea trofeului, Bayern, după ce a fost condusă cu 0-2 din minutul 12. La dubla lui Thomas Muller au replicat David Silva, Aleksandar Kolarov și James Milner. Ambele echipe însă erau deja calificate în optimi.

O adevărată dramă a avut loc în Cehia, unde Viktoria Plzen a învins în prelungiri ȚSKA Moscova, scor 2-1, și s-a calificat în play off-ul Ligii, în timp ce rușii au fost eliminați din cupele europene. 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑