EXCLUSIV Căpitanul Stelei, la ultimul meci. Tănase va pleca în pauza de iarnă de la gruparea din Ghencea



011 декабря 2014

**EXCLUSIV** Căpitanul Stelei, la ultimul meci. Tănase va pleca în pauza de iarnă de la gruparea din Ghencea

Partida Steaua - Dinamo Kiev are șanse considerabile de a fi ultima pentru Cristi Tănase în tricoul roș-albaștrilor. ”Decarul” din Ghencea are ofertă concretă pe care vrea s-o onoreze în perioada de mercato din iarnă.

Steaua va disputa diseară, de la ora 22:05, contra celor de la Dinamo Kiev, în cadrul Grupei J a UEFA Europa League, poate cea mai importantă partidă din acest an, mai ales din punct de vedere al viitorului echipei.

Gruparea din Ghencea are nevoie de un succes contra ucrainenilor, coroborat însă și cu un rezultat favorabil la Vila do Conde, acolo unde Aalborg nu trebuie să se impună în fața portughezilor de la Rio Ave.

Steaua - Dinamo Kiev, programat joi, 11 decembrie, de la ora 22:00, pe Arena Națională, va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Cele mai importante faze VIDEO vor fi redate în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Dincolo de miza financiară a acestei partide, pentru unul dintre fotbaliștii Stelei, este vorba despre Cristi Tănase, meciul contra dinamoviștilor ucraineni are șanse extrem de mari de a fi și ultima în roșu și albastru.

Tănase are o ofertă concretă din partea saudiților de la Al Ittihad, formație pregătită de către Victor Pițurcă, iar internaționalul român vrea s-o onoreze. Și Gigi Becali este de acord cu mutarea, mai ales că în vară i-a promis că-l va lăsa să plece după meciurile din preliminariile UEFA Champions League.

Indiferent de rezultatul partidei de pe Arena Națională, dintre Steaua și Dinamo Kiev, tratată cu deosebită atenție de UEFA, Tănase nu va mai fi folosit duminică la Iași, în meciul din Cupa Ligii, din sferturile de finală, contra celor de la CSMS.

Plecarea lui Tănase ar putea reprezenta un detaliu important în negocierile care se vor purta între Sânmărtean și conducerea Stelei după meciul cu ucrainenii.

De când a ajuns în Ghencea, Sânmărtean a evoluat foarte puțin pe banda stângă, acolo unde a dat cel mai bun randament în perioada Vaslui, tocmai din cauza lui Tănase, om de bază în viziunea lui Gigi Becali.

De acum înainte, cel mai bun fotbalist al campionatului și-ar putea schimba postul, din cel de ”închizător” în cel de mijlocaș de bandă. Postul este vizat însă și de Chipciu, cel care a spus, ÎN DIRECT la Digi Sport, că cel mai bine se simte ca mijlocaș stânga.

></strong></p><p><strong>Etapa a 6-a (11 decembrie):</strong> Steaua - Dinamo Kiev, Rio Ave - Aalborg</p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑