Manchester City s-a calificat in optimile Ligii Campionilor, dupa ce a invins-o pe AS Roma



011 декабря 2014

Campioana Angliei merge mai departe. Manchester City a invins-o pe AS Roma cu scorul de 2 la 0 si s-a calificat in optimile Ligii Campionilor. Si echipa germana Schalke a reusit, aseara, o calificare in extremis.


Duelul dintre AS Roma si City, din capitala Italiei, a fost unul strans si s-a decis in repriza secunda. Nasri si Zabaleta au lovit cate o data, in timp ce gazdele au ratat ocazii imense de gol. Manchester City a ocupat locul 2 in grupa E, cu 8 puncte, si a acces in play-off, alaturi de Bayern Munchen. Nemtii nu au avut emotii in partida de acasa cu CSKA Moscova, castigand cu 3 la 0. 

 

Bayern a totalizat 15 puncte si a castigat grupa. AS Roma si CSKA au acumulat cate 5 puncte, iar italienii vor juca in Liga Europa, fiind mai buni in meciurile directe cu rusii. Tot aseara, Chelsea a batut-o pe Sporting, cu 3 la 1. De infrangerea portughezilor au profitat nemtii de la Schalke, care s-au impus in Slovenia, cu Maribor, scor 1 la 0. 

 

Chelsea a castigat grupa G cu 14 puncte, iar Schalke merge in optimi de pe locul secund, cu 8 puncte. 

 

Tragerea la sorti a meciurilor din faza eliminatorie va avea loc luni.  In continuare va prezentam rezultatele meciurilor jucate aseara, pozitiile finale in grupele F si H si lista completa a echipelor calificate in play-off-ul Ligii Campionilor si Ligii Europa.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: manchester city, as roma, liga campionilor,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑