EXCLUSIV Marius Niculae nu exclude o revenire în Liga I: "De la 1 ianuarie pot semna cu oricine"



011 декабря 2014

 

**VIDEO EXCLUSIV** Marius Niculae nu exclude o revenire în Liga I:

Marius Niculae a revenit în ţară, pentru a petrece sărbătorile şi aşteaptă o ofertă pentru a se întoarce pe teren. Fostul atacant al lui Dinamo şi FC Vaslui îşi doreşte să continue să evolueze în străinătate, dar nu exclude nici varianta de a reveni în Liga I.

"Eu sunt în litigiu cu cei din Ucraina (Hoverla Ujgorod), am un proces deschis la FIFA, aștept să se definitiveze lucrurile acolo, iar de la 1 ianuarie pot să semnez cu orice echipă. Am purtat discuții cu mai multe echipe, dar, din nefericire, cum s-a încheiat perioada de transferuri nu am mai putut semna, pentru că fiind în litigiu cu ucrainienii nu aveam aceleași drepturi ca un jucător liber", a declarat "Săgeată".

"Mă gândesc și la o revenire în România, sigur ca orice este posibil, mi-aș dori la Dinamo pentru că sunt câine până la moarte, dar vom vedea. Nu îmi este teamă de actuala situație de la club. Eu voi analiza ofertele, proiectele, voi pune totul în balanță să văd ce e mai bine, pentru că am și o vârstă. Mă gândesc serios, mai ales că nu mai am atât de mult de jucat", a adăugat atacantul de 33 de ani.

Marius Niculae a comentat şi evenimentele din ultima perioadă de la Dinamo, club pentru a care a jucat timp de opt sezoane.

"Sper ca în această iarnă să se liniștească lucrurile la club, au fost prea multe schimbări și sper să se investească mai mulți bani, pentru că Dinamo merită să fie mult mai sus. M-a mirat plecarea lui Stoican, credeam că va fi un proiect pe termen lung, a lucrat cu foarte mulți tineri și a avut rezultate chiar și în aceste condiții. Pe Ionel Dănciulescu îl vad ca director sportiv alături de echipă, cred eu că ar fi mai bine să conducă din tribune, de la birou, să stea lângă jucători, să ajute antrenorii cu sfaturi pentru că are experiență. Depinde ce își dorește conducerea, deși inițial s-a spus să va fi un proiect de trei ani cu Stoican nu a mai fost nimic. Din păcate, în România nu există răbdare, sunt atâtea exemple de antrenori care au fost lăsați mai mult timp pe bancă și până la urmă au avut rezultate foarte bune", a spus Niculae.

Marius Niculae a jucat la Dinamo în perioadele 1996-2001, respectiv 2008-2012, reușind să înscrie de 88 de ori. Între timp, vârful a mai trecut pe la Sporting Lisabona, Standard Liege, Mainz, Inverness, Kavala, Vaslui, Shandong Luneng și Hoverla Ujgorod.

La echipa națională, Niculae a evoluat în 43 de partide, reuşind să marcheze 15 goluri.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑