Un fost căpitan al Stelei, pesimit înaintea duelului cu Dinamo Kiev. ”Nu știu dacă se vor impune”



011 декабря 2014

 

**VIDEO** Un fost căpitan al Stelei, pesimit înaintea duelului cu Dinamo Kiev. ”Nu știu dacă se vor impune”

Steaua - Dinamo Kiev este decisiv pentru calificarea roș-albaștrilor în primăvara Europa League. Bucureștenii au nevoie de victorie, dar un fost căpitan de echipă nu crede că ucrainenii vor pleca învinși de la București.

Ecuația este simplă pe hârtie. Steaua trebuie să învingă azi pe Dinamo Kiev și Aalborg nu trebuie să se impună la Vila do Conde, în fața celor de la Rio Ave, iar elevii lui Gâlcă se vor alătura celorlalte echipe din ”16”-imile UEFA Europa League.

Steaua - Dinamo Kiev, programat joi, 11 decembrie, de la ora 22:00, pe Arena Națională, va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Cele mai importante faze VIDEO vor fi redate în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

În teren, situația este mult mai grea iar unul dintre foștii căpitani din Ghencea susține teoria.

”Va fi un meci greu pentru Steaua. Dinamo Kiev domină campionatul în Ucraina și nu știu dacă Steaua va reuși să câștige”, a spus Sorin Paraschiv.

În schimb, alți doi foști jucători din Ghencea, Bănel Nicoliță și Valentin Badea, își fac singuri curaj.

”Vom fi alături de ei cu sufletul și cu inima. Sper ca Steaua să facă un meci mare, să câștige și apoi să aștepte un rezultat favorabil din Portugalia”, a opinat Nicoliță.

Vali Badea, Nicoliță și Paraschiv s-au numărat printre titularii Stelei, în 2006, când roș-albaștrii învingeau cu 4-1 la Kiev. Atunci, Badea marca în poarta ucrainenilor.

”Este un meci de totul sau nimic, Steaua are nevoie și de jocul rezultatelor, dar să sperăm într-un egal al celor de la Aalborg și într-o victorie a noastră la București”, a conchis Badea.

></strong></p><p><strong>Etapa a 6-a (11 decembrie):</strong> Steaua - Dinamo Kiev, Rio Ave - Aalborg</p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑