Chițu și Căprioriu se gândesc deja JO de la Rio: "Poziția este favorabilă"



011 декабря 2014

 

**VIDEO** Chițu și Căprioriu se gândesc deja JO de la Rio:

Andreea Chițu a scris istorie pe tatami anul acesta: a cucerit medalia de argint la Campionatul Mondial de Judo din Rusia, bronzul la europene, plus alte două medalii de aur în Grand Prix-urile din Coreea de Sud și Uzbekistan.

Proaspăt revenită din Tokyo, unde a terminat pe locul al șaptelea, judoka în vârstă de 26 de ani se gândește deja la Jocurile Olimpice de la Rio.

"Am încheiat anul pe locul doi în clasamentul mondial. Îmi doresc ca la anul să-mi mențin o poziție cât mai favorabilă în clasamentul mondial pentru JO. Momentan sunt într-o poziție favorabilă.", a declarat Andreea Chițu.

Și Corina Caprioriu și-a stabilit drept obiectiv tot o calificare la Jocurile Olimpice. Locul opt mondial, Căprioriu s-a clasat pe poziția a cincea la Grand Prix-ul de la Tokyo.

"Mi-aș fi dorit foarte mult o medalie la Grand Slam-ul din Tokyo. Este singurul la care nu am o medalie. Mai am mult de muncit fizic, cât și psihic, dar mai e un an și jumătate până la JO și nu trebuie să mă panichez pentru că obiectivul meu acolo este.", a dezvăluit Căprioriu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑