Tutu versus Liapin, episodul 2, la gala KOK - VIDEO



011 декабря 2015

Din sala de sedinte a Parlamentului, deputatul Constantin Tutu coboara in ring. La Gala KOK de pe 19 decembrie acesta isi va apara titlul de campion mondial al categoriei de 85 de kilograme. Constantin Tutu spune ca nu vrea sa-i cedeze centura ucraineanului Igor Liapin, pe care l-a batut rau acum un an. Luptatorul de la Kiev este insa dornic sa-si ia revansa.

 

Igor LIAPIN, LUPTATOR UCRAINA: “ Nu am fost în cea mai bună formă fizică, deoarece am făcut atunci 2 lupte dificile. Acum vom avea doar o luptă şi eu voi arăta cine pe cine. La noi, în Ucraina, atitudinea faţă de deputaţi nu este chiar bună, aşa că el va avea aceeaşi soartă. ” 

 

Constantin TUTU, LUPTATOR MOLDOVA: “ Declaratiile domnului Liapin, intradevar, sunt foarte curajoase, m-a impresionat foarte mult. M-am pregatit si eu foarte mult pentru lupta data. Vreau ca centura sa ramana in Republica Moldova, nu am sa o dau pentru nimic in lume. ” 


Deputatul PD Constantin Tutu se antreneaza intens in ultimele 2 luni, dar nu lipseste  nici de la sedintele Parlamentului. Tutu vrea sa-l bata din nou pe Liapin, cum a facut-o in martie 2014. 

 

Constantin TUTU, LUPTATOR MOLDOVA:“ O sa fiu mult mai motivat, o sa fiu mai precaut in ring si, cu siguranta, vreau victoria. ” 

 

Igor LIAPIN, LUPTATOR UCRAINA: “ Nu vreau acum să spun nimic, să fug înaintea trenului, dar mă voi pregăti foarte bine şi va fi knockout. ” 

 

Dorin DAMIR, PRESEDINTE FEA : “ Lupta dintre Constantin Țuţu şi Igor Liapin va fi una dintre cele mai interesante şi spectaculoase lupte din 19 decembrie. ” 

 
Gala KOK de pe 19 decembrie, care va avea loc la Sala Polivalenta din capitala, va include 14 lupte, in care vor participa 10 moldoveni. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑