Vasluienii țintesc un loc de UEL. „Avem potențial să terminăm pe locul 4”



**VIDEO** Vasluienii țintesc un loc de UEL. „Avem potențial să terminăm pe locul 4”Liviu Ciobotariu şi Compania pregătesc asaltul la podiumul Ligii 1 în Turcia. Vasluienii au plecat în cantonament şi vor petrece o lună de zile în Antalya. Pe locul 6 după 19 etape, moldovenii au de recuperat 10 puncte pentru îndeplinirea obiectivului. Vasluiul va disputa 8 meciuri amicale in cantonament. Ruşii de la Kuban şi Anji, polonezii de la Wisla Cracovia sau moldovenii de la Şeriff sunt cei mai notabili adversari pe care îi vor întâlni.

„Plecăm cu un scop și scopul este să ajungem în Europa League, pentru că avem un lot valoros, care poate să prindă acest tren”, a declarat atacantul Adrian Pătulea.

Antrenorul moldovenilor, Liviu Ciobotariu, crede că echipa sa are potențial pentru a prinde locul 4 la finalul campionatului. „Probabil că dacă vom reuși să transferăm doi sau trei jucători, ne vom putea realiza acest obiectiv. Deocamdată nu a venit nimeni, așteptăm câțiva jucători în probe, în Antalya”, a spus Ciobi.

Vasluienii au şi un obiectiv suplimentar - să dea din nou cel mai bun marcator al competiţiei interne. Antal a înscris deja 12 goluri, mai mult decât urmăritorii Eric şi Budescu. În urmă cu două sezoane, brazilianul Wesley puncta de 27 de ori pentru vicecampioana de atunci.

„Vasluiul mai în fieare an scoate un golgheter. E o echipă care muncește mult pentru cel care finalizează și asta se vede. Cred că Liviu dacă va rămâne la fel de concentrat va înscrie multe goluri și îi dorim să devină golgheterul campionatului”, a zis și Lucian Sânmărtean.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑