Eugen Cociuc: «Un nou antrenor - nu m-am aşteptat»



/><br /><p>Mijlocaşul «Daciei» despre reluarea procesului de antrenament, meciurile amicale, dar şi despre schimbarea noului antrenor la «Dacia».</p>  <p><strong class=- Eugen, pentru început, cum a fost vacanţa pentru tine?

- Se poate spune, bine. Ca de obicei alături de familie şi apropiaţi.

- Recent, s-a desfăşurat primul antrenament după o pauză de aproape o lună. Cum te simţi?

- Mă simt foarte bine. Dacă sincer, am crezut că va fi mai greu. Deşi, poate acum e uşor, pentru că mi-a fost dor de fotbal şi antrenamentele poartă un caracter mai lejer.

- Ce este mai greu pentru tine în primele pregătiri de după vacanţă?

- Condiţiile fizice acum sunt departe de a fi ideale. În primele zile cel mai important este să ai grijă de tine pentru că există riscul să te accidentezi şi să ratezi etapa de pregătire către sezonul de primăvară.

- Acum sunt multe discuţii despre numirea noului antrenor - Dejan Vukicevic, care în viitorul apropiat va prelua echipa noastră. Cum aţi primit această noutate?

- Ca şi toţi am aflat asta prin intermediul internetului. La moment cu noi lucrează Igor Negrescu, deaceea în echipă încă nu s-a interpretat nicidecum ştirea. Personal, nu m-am aşteptat. Dar din altă latură, este un lucru normal care se întâmplă în fotbal. Deseori sunt schimbaţi antrenorii/jucătorii la echipe.

- Ai văzut deja lista amicalelor din Turcia? Sunt planificate în jur de 10 meciuri, în care vă veţi confrunta cu «Volga», «Amkar», BATE, «Kairat», «Dinamo» Minsk, «Sibir». Ce poţi spune despre aceste partide şi de adversari?

- Da, desigur, am văzut pe site. Mi se pare că este bine că avem atât de multe amicale. Vom avea mai multă practică de joc şi asta nu poate să nu te bucure. În afară de asta vom putea să acumulăm forma necesară. Toate echipele sunt bune, din diferite campionate. Vor fi meciuri interesante.

Источник – ФК Дачия


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑