Dublă revanșă a Parisului în fața lui Chelsea: ”Răzbunarea se servește cel mai bine... după un an”



 

**VIDEO** Dublă revanșă a Parisului în fața lui Chelsea: ”Răzbunarea se servește cel mai bine... după un an”

Eliminată anul trecut de Chelsea, în sferturile de finală ale UEFA Champions League, după 3-3 la general, dar cu avantajul golurilor din deplasare, PSG s-a revanșat la distanță de aproape un an, în optimile de finală ale aceleiași competiții.

Parizienii au trecut de londonezi în dublă-manșă, tot cu 3-3 la general, și tot datorită golurilor din deplasare. La Londra, parizienii au reușit un 2-2, după egalul 1-1 din tur, de la Paris. Calificarea a însemnat o revanșă luată în fața echipei lui Jose Mourinho, dar nu doar în teren.

După meciul tur, de la Paris, din 17 februarie, fanii lui Chelsea au fost protagoniștii unui episod rasist, chiar în capitala Franței. Un tânăr de culoare nu a fost lăsat să urce în metroul în care se aflau suporterii ”albaștrilor”, care au scandat apoi ”Suntem rasiști și așa ne place!”. Fanii parizieni au profitat de eliminarea liderului din Premier League pentru a le răspunde cu aceeași monedă.

Suporterii parizieni au realizat o parodie a momentului din urmă cu trei săptămâni, tot la metrou. Un grup de fani ai campioanei Franței au ocupat un vagon de metrou, nelăsându-l să urce pe un tânăr îmbrăcat cu tricoul lui John Terry, căpitanul lui Chelsea. În tot acest timp, i-au cântat: ”Aici e Paris!”.

Vezi mai jos parodia făcută de fanii lui PSG:

Nici aceasta nu a fost, însă, singura revanșă a parizienilor. În urmă cu un an, conturile oficiale de Twitter ale celor două cluburi, Chelsea și PSG, s-au tachinat reciproc pe rețeaua de socializare.

La finalul confruntării retur, după calificarea englezilor, francezii au avut o reacție fair-play, dar și ironică, în același timp: ”Ne bucurăm că englezii au decis să nu părăsească Europa!”, aluzie și la faptul că Marea Britanie lua în calcul atunci să iasă din Uniunea Europeană.

></p><p>Englezii au răspuns atunci, cu la fel de mult umor: <em><strong>”Fără cupe europene pentru Paris. Doar cu croissante”.</strong></em></p><p><em><strong><img src=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑