Atalanta, echipa reuşitelor spectaculoase. German Denis a marcat golul etapei în Italia



 

**VIDEO** Atalanta, echipa reuşitelor spectaculoase. German Denis a marcat golul etapei în Italia

Atalanta s-a impus cu 2-1 pe teren propriu în meciul cu Sassuolo, obţinând o victorie importantă în lupta pentru evitarea retrogradării.

Erou partidei pentru echipa antrenată de Edy Reja a fost argentinianul German Denis, autorul unei duble care o duce pe Atalanta la 7 puncte de primul loc retrogradabil, ocupat de Cesena.

Primul gol al atacantului de 33 de ani poate candida cu şanse mari la titlul de cel mai frumos din Serie A în acest sezon. Denis a deschis scorul pe Stadio Atleti Azzurri d'Italia cu o execuţie acrobatică, la capătul unei faze superbe.

Cu trei minute înainte de pauză, mingea a circulat pe traseul Cigarini-Carmona-Denis, iar veteranul din atacul Atalantei a înscris din foarfecă, de la 7-8 metri, mingea ducându-se aproape de vinclul porţii lui Consigli.

Nu este pentru prima oară când un jucător al echipei din Bergamo reuşeşte un astfel de gol. În runda precedentă, un alt sud-american, chilianul Mauricio Pinilla, a marcat cu o execuţie aproape identică, în înfrângerea cu Torino (1-2).

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑