Dan Alexa nu-și face griji pentru promovare, deși a fost egalat la ultima fază! CS Mioveni - ACS Poli 1-1



 

**VIDEO** Dan Alexa nu-și face griji pentru promovare, deși a fost egalat la ultima fază! CS Mioveni - ACS Poli 1-1

Lider în play-off-ul de promovare din liga secundă, ACS Poli Timişoara a scăpat printre degete victoria pe terenul Mioveniului. Bănăţenii au condus la pauză cu golul lui Bărbuţ. La final, Cristi Bărbuț a declarat: "Sunt bucuros, dar îmi pare rău că nu am câștigat cu golul meu".

Spiritele s-au încins în repriza a doua, când Mioveniul a rămas în zece după eliminarea lui Mazilu, iar apoi a refuzat să dea mingea afară pentru ca un timişorean să primească îngrijiri medicale. În urma protestelor, Dan Alexa a fost trimis în tribună.

Partida, prelungită cu 7 minute, a mai avut parte de un gol. La ultima fază, Bocşan a deviat mingea în propria poartă şi Mioveni - ACS Poli s-a terminat 1-1. Ovidiu Petre, de la ACS Poli Timişoara, a declarat: "E o partidă pe care trebuia s-o câștigăm, a fost la discreția noastră, e păcat. E a doua oară când primim gol pe final".

></p><p>Cu 8 puncte avans, timişorenii au cele mai mari şanse să revină în Liga I după un singur an de matineu. Antrenorul Dan Alexa a declarat: <em><strong>


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑