Dinamo a pierdut un jucător important după meciul cu Rapid. Verdictul în cazul lui Cosmin Matei



 

**VIDEO** Dinamo a pierdut un jucător important după meciul cu Rapid. Verdictul în cazul lui Cosmin Matei

Dinamo a pus capăt unei serii de patru meciuri fără victorie şi fără gol marcat în Liga 1, impunându-se cu 2-0 în derby-ul cu Rapid.

Cu toate acestea, tehnicianul "câinilor", Flavius Stoican, are în continuare motive de îngrijorare. Unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei, Cosmin Matei, s-a accidentat în debutul întâlnirii de sâmbătă şi va lipsi cel puţin 10 zile.

Managerul general al alb-roşiilor, Daniel Stanciu, a dezvăluit că mijlocaşul dinamovist a avut probleme medicale în zilele premergătoare meciului şi că a forţat pentru a putea juca împotriva giuleştenilor.

"Cosmin Matei a avut dureri în ultimele două zile, dar se părea că poate să joace. Din păcate, a cedat după câteva minute. Are o leziune fibrilară", a precizat oficialul grupării din Ştefan cel Mare, potrivit gsp.ro.

În cazul unei accidentări de acest fel, jucătorul în cauză are nevoie de cel puţin 10 zile pentru a se reface. În aceste condiţii, este aproape sigur că Matei va rata meciul din etapa viitoare, în care Dinamo va juca în deplasare cu CSU Craiova.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑