Goluri splendite in derby-ul dintre Sheriff si Milsami. Formatia din Orhei s-a impus cu 3 la 2 si a urcat pe primul loc in Divizia Nationala




Goluri splendite aseara in derby-ul dintre Sheriff Tiraspol si Milsami Orhei. Radu Gansari si Andrei Cojocari s-au intrecut in executii de generic. Milsami s-a impus cu 3 la 2 si gratie succesului a urcat pe primul loc in Divizia Nationala.

 

Milsami a avut nevoie de doar 4 minute pentru a deschide scorul in derbyul cu Sheriff. Petru Racu a marcat dupa ce portarul Serghei Pascenco a respins balonul direct in fundasul vulturilor. Dupa alte 6 minute, in urma unei faze fixe, un alt aparator al lui Milsami, marocanul Adil Rhaili a dublat avantajul gruparii din Orhei. 2 la 0 a si fost scorul pauzei. Imediat dupa venirea de la cabine, Sheriff a redus din diferenta prin Radu Gansari, care a marcat un golsuperb.

 

Imediat a venit si replica celor de la Milsami, care si-au marit din nou avantajul, dupa ce Andrei Cojocari a marcat si el o bijuterie de gol.

 

Pana la final Sheriff a mai primit un penalty. Lionel Olimpio a transformat bine pentru 2 la 3, insa doar atat. Dupa aceasta victorie Milsami a urcat pe primul loc in clasamentul Diviziei Nationale, cu 43 de puncte si are cu un punct mai mult decat a doua clasata Dacia. Sheriff se afla pe locul trei cu 42 de puncte, dar are cu un meci mai mult disputat decat primele doua clasate. In urmatoarea etapa, urmeaza un nou derby in campionat. La Speia, Dacia Chisinau va primi vizita campioana in exercitiu, Sheriff Tiraspol.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑