Sevilla a devenit "victima" preferată a lui Lionel Messi. Câte goluri le-a marcat andaluzilor



 

**VIDEO** Sevilla a devenit

VIDEO. Sevilla - Barcelona 2-2. Andaluzii au rămas neînvinşi pe teren propriu de la precedenta partidă contra catalanilor, chiar dacă gruparea "blaugrana" a condus cu 2-0 şi a mai avut multe şanse de a se impune pe Estadio Ramon Sanchez Pizjuan.

Oaspeţii au deschis scorul prin Lionel Messi, care l-a învins pe Sergio Rico, după o execuţie fără cusur. Pentru argentinian a fost a 19-a reuşită împotriva trupei lui Unai Emery, în istoria confruntărilor din La Liga.

Astfel, Sevilla a devenit echipa împotriva căreia Messi a marcat cele mai multe goluri în campionatul iberic. Până acum, câştigătoarea Europa League se afla la egalitate în acest top cu Atletico Madrid (18).

Acesta a fost al 399-lea gol pe care Lionel l-a înscris pentru Barca în toate competiţiile, 45 dintre ele venind în acest sezon. Messi poate ajunge la cota 400 miercuri, atunci când Barcelona dă piept cu PSG, în sferturile UEFA Champions League.

Meciul de la Paris va fi transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1, de la ora 21:45. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑