Cesena - Chievo 0-1. Victorie fundamentală în lupta pentru evitarea retrogradării



**Cesena - Chievo 0-1.** Victorie fundamentală în lupta pentru evitarea retrogradării

Chievo a plecat cu 3 puncte de pe terenul Cesenei, după ce Pellissier a marcat unicul gol al meciului în minutul 83. Gazdele au şanse din ce în ce mai mici să se salveze de la retrogradare.

Cesena se apropie cu paşi repezi de Serie B, după ce a pierdut pe propriul teren cu Chievo, 0-1. Gazdele puteau să marcheze în minutul 38, dar Bizzarri a scos şutul spectaculos al lui Brienza. Replica lui Chievo a venit de la Dainelli, însă apărătorii Cesenei au respins în corner.

A fost 0-0 la pauză, iar gazdele au început curajos repriza a doua. Cascione a încercat un şut la vinclu, dar oaspeţii au scăpat fără gol primit. Chievo a ratat cea mai mare ocazie în minutul 64, când, după un corner, Zukanovic a reluat pe lângă.

Pellissier a adus toate punctele oaspeţilor cu şapte minute înainte de final, la centrarea lui Frey. Cesena rămâne pe loc retrogradabil, cu 22 de puncte, iar Chievo, cu o singură înfrângere în ultimele şase partide, este pe locul 11.

Cesena: Leali - Perico, Capelli, Krajnc, Lucchini (A. Rodriguez 81) - Carbonero, Cascione, Giorgi - Brienza - Defrel (Moncini 89), Duric (Succi 67)

Antrenor: D. Di Carlo

Chievo: Bizzarri - Frey, Dainelli, Cesar, Zukanovic - Schelotti (Birsa 62), Izco, Radovanovic, Hetemaj - Meggiorini (Cofie 85), Paloschi (Pellissier 58)

Antrenor: R. Maran

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑