Getafe – Villarreal 1-1. Oapeții au uitat să câștige. Fără victorie de zece meciuri



**VIDEO** Getafe – Villarreal 1-1. Oapeții au uitat să câștige. Fără victorie de zece meciuri

Villarreal are un singur succes în ultimele 10 meciuri disputate în toate competițiile! Submarinul Galben a remizat, 1-1, în deplasare, cu Getafe, dar nu a pierdut doar ocazia de a câștiga lângă Madrid! Musacchio s-a accidentat grav și va lipsi mult timp de pe gazon!

Getafe a confirmat forma bună în duelul cu Villarreal! Echipa antrenată de Pablo Franco stă departe de zona retrogradării din Primera după 1-1 pe teren propriu cu Submarinul Galben! Prima ocazia a fost a gazdelor și i-a aparținut lui Pedro Leon. Apoi, Villarreal a fost aproape de gol la execuția lui Gerard Moreno. Oaspeții au avut din nou emoții când Naldo a trimis pe lângă poartă!

Villarreal a început excelent repriza secundă: în minutul 52, Uche a fost faultat de Lacen și tot el a transformat lovitura de la 11 metri. Pentru nigerian a fost al 6-lea gol din acest sezon. Tot Uche putea dubla avantajul oaspeților, dar s-a opus Guaita.

Getafe a egalat în minutul 64: Roberto Lago a centrat perfect pentru golul lui Diego Castro. Formația de lângă Madrid a plusat, dar Sergio Asenjo a respins la execuția lui Pedro Leon.

În minutul 77, s-a petrecut o fază groaznică: Musacchio s-a accidentat grav după ce a călcat greșit! Cu toate modificările deja făcute, oaspeții au terminat în 10, dar chiar și așa puteau obține toate punctele dacă Giovani găsea spațiul porții!

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑