Horia Tecău s-a antrenat cu Simona Halep: “Lovește mingea lung și joacă foarte inteligent”



 

**VIDEO** Horia Tecău s-a antrenat cu Simona Halep: “Lovește mingea lung și joacă foarte inteligent”

Horia Tecău s-a antrenat cu Simona Halep şi a fost încântat de jocul numărului 3 WTA. Sportivul este convins că Simona îşi poate atinge obiectivele: "se vede că are încredere, lovea mingea foarte lung și cu putere".

Horia Tecău este de acord cu Simona Halep, care nu va juca pentru România în Fed Cup: programul încărcat a determinat-o să ia o pauza. Sportiva se pregăteşte intens pentru Roland Garros, turneu pe care vrea să îl câştige în 2015. Anul trecut a pierdut finala în faţa Mariei Sharapova. Tecău s-a antrenat cu Simona de curând şi este convins că numarul 3 WTA poate să-şi atingă obiectivele.

“Am făcut teme, ne-am mișcat mult, pentru că amândoi voiam să ne obișnuim cu mișcarea în teren pe zgură, dar am observat un joc foarte solid.”, a analizat Horia antrenamentul comun cu Simona.

Cel mai bun jucător român de dublu este convins că Halep va continua să adune trofee. Primul ar putea veni la Stuttgart: competiția este în direct la Digi Sport, în perioada 20-26 aprilie.

“Simona joacă foarte constant, lovește mingea bine, lovește mingea lung în teren, lovește unghiurile foarte bine și joacă inteligent.”, a dezvăluit Tecău, la emisiunea de pe Digi Sport 2, Așii Tenisului.

Horia s-a pregătit în România pentru sezonul pe zgură, care va începe pentru el cu Mastersul de la Monte Carlo, unde, alături de Jean-Julien Rojer e cap de serie numărul 3 în întrecerea de dublu. Concursul va fi transmis în direct de Digi Sport, de luni, 13 aprilie.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑