Real a batut-o pe Eibar si a luat inca trei puncte in campionat, in timp ce Barca si Atletico au clacat: S-au ales cu cate o remiza



 width=
Real Madrid s-a apropiat la doua puncte de liderul Barcelona si pune presiune pe extraterestri. Real a reusit aseara sa se impuna clar in fata adversarei, pe cand rivalele, Barcelona si Atletico Madrid au clacat.

 

Real Madrid si-a indeplinit cu brio toate obiectivele in duelul cu Eibar. Carlo Ancelotti i-a menajat pe Gareth Bale, Karim Benzema si Carvajal, dar chiar si asa, galacticii au castigat lejer meciul. Madrilenii s-au impus cu 3 la 0. Starul Cristiano Ronaldo a deschis scorul si a marcat pentru a 38-a oara in acest sezon. Pentru galactici au mai marcat Chicharito Hernandez si Jese.

 

Astfel, Real obtine toate cele 3 puncte, si profita, deoarece rivalele Barcelona si Atletico Madrid au remizat in etapa de ieri. Barca a facut un pas gresit in lupta pentru titlu, dupa 2 la 2 cu Sevilla. Extraterestrii au condus chiar si cu 2 la 0, dupa reusitele lui Messi si Neymar.

 

Barcelona a fost egalata insa. Mai intai Sevilla a marcat in prima repriza prin Banega, iar apoi in minutul 84, Kevin Gameiro a facut 2 la 2.

 

Si ocupanta locului 3, Atletico Madrid a ratat sansa de a reveni in lupta pentru titlu, dupa 2 la 2 cu Malaga. Pentru echipa lui Diego Simeone, francezul Griezmann a reusit o dubla si a ajuns la 18 goluri marcate in acest sezon.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑