Cum l-a păcălit Diego Alves pe Cristiano Ronaldo la penalty: ”Eu aș trage acolo”



 

**VIDEO** Cum l-a păcălit Diego Alves pe Cristiano Ronaldo la penalty: ”Eu aș trage acolo”

Real Madrid a remizat, 2-2, cu Valencia, în ultimul meci din La Liga, reducându-și la minim șansele de a mai putea câștiga titlul în Spania. Madrilenii au revenit de la 0-2, dar au avut trei bare și un penalty ratat în fața unui Diego Alves în zi de grație. Cristiano Ronaldo, recunoscut pentru eficiența sa de la punctul cu var, a ajuns la al doilea penalty consecutiv ratat, o ”performanță” neobișnuită pentru el.

Imaginile surprinse de camerele televiziunii Canal Plus arată că, înainte de executarea loviturii de la 11 metri, Diego Alves l-a indus în eroare pe portughez. Brazilianul i-a spus lusitanului să tragă în dreapta porții: ”Eu, în locul tău, aș trage acolo”. Jocul psihologic a funcționat. Considerând că goalkeeperul nu s-ar aștepta să îi chiar urmeze sfatul, Ronaldo a șutat exact acolo, dar Alves a fost pe fază.

Grație acestui penalty apărat, Diego Alves l-a egalat pe Andoni Zubizarreta în fruntea clasamentului celor mai multe lovituri de la 11 metri apărate în toată istoria La Liga, cu 16 reușite! Dacă fostul goalkeeper al Barcelonei le-a apărat în 102 încercări (16%), Diego Alves a reușit să apere 16 din 37 primite (43%)!

De altfel, Diego Alves este singurul portar din lume care i-a apărat lui Cristiano Ronaldo mai mult de un penalty, de când portughezul joacă pentru Real Madrid. Brazilianul i-a apărat deja două, primul fiind în 2009!

Vezi faza în care Alves îi spune lui Ronaldo unde să tragă:

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑