Juve se motivează înaintea meciului cu Real: ”Curaj, inimă, clasă. Pregătiți de luptă! Până la final!”



**VIDEO** Juve se motivează înaintea meciului cu Real: ”Curaj, inimă, clasă. Pregătiți de luptă! Până la final!”

Juventus a realizat un video motivațional pentru toată suflarea bianconeri înaintea returului semifinalelor UEFA Champions League, de pe Santiago Bernabeu, cu Real Madrid, de miercuri, 13 mai, de la ora 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Chiar dacă au câștigat cu 2-1 în tur, la Torino, juventinii știu că vor avea o misiune extrem de dificilă în fieful campioanei Europei en-titre. De aceea, italienii își fac curaj cu un video motivațional în care arată imagini de la meciul tur, de la Torino, cu accent pe momentele de luptă intensă ale jucătorilor. Chiellini cu capul spart, faulturile lui Pepe asupra jucătorilor torinezi, lamentările lui Cristiano Ronaldo, cele două goluri, ale lui Morata și Tevez, bucuria lui Buffon, dar și fanii neobosiți din tribune au fost punctele centrale ale clipului, derulate pe o muzică ”războinică”.

”Curaj, inimă, clasă!”, sunt cuvintele care au însoțit imaginile, în timp ce video-ul se încheie cu anunțul: ”Suntem pregătiți de luptă! Până la final! Până în finală!”, făcând un joc de cuvinte între motto-ul fanilor Juventus ”Fino alla fine” și ”Fino alla finale”

Vezi mai jos clipul motivațional al lui Juventus:

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑