Federer i-a recunoscut superioritatea lui Djokovic: "A fost puternic în punctele importante"



 

**VIDEO** Federer i-a recunoscut superioritatea lui Djokovic:

Roger Federer a pierdut a treia finală din carieră la Wimbledon, fiind învins de numărul unu mondial, Novak Djokovic, în 4 seturi, 6-7, 7-6, 4-6, 3-6, după două ore şi 56 de minute, meciul fiind transmis ÎN DIRECT şi ÎN EXCLUSIVITATE pe Digi Sport 2.

După meci, în cadrul ceremoniei de premiere, jucătorul cara va împlini 34 de ani în august a recunoscut că sârbul i-a fost superior în a doua finală consecutivă de la All England Club în care acesta îl învinge.

"Novak nu a jucat numai astăzi foarte bine, ci şi în cele două săptămâni ale turneului. A făcut-o bine şi anul trecut şi acum doi ani. Ai meritat victoria. Felicitări, Novak! Meriţi acest trofeu.

Putea fi altfel. Am avut şansele mele în primul set. Am avut un break în faţă, dar am avut noroc în al doilea set. A fost puternic în punctele împortante. Pe final, eu am jucat slab. Muncesc mult pentru a ajunge în aceste finale, dar şi ceilalţi jucători fac la fel.

Am o echipă puternică alături de mine. Le mulţumesc pentru ajutorul pe care mi-l oferă. Fără ei nimic nu ar fi posibil. Rămân motivat să mai joc asemenea meciuri. Am avut încă o dată onoarea să joc aici. Mi-ar fi plăcut să câştig, dar Novak Djokovic a fost foarte bun azi. M-am simţit bine azi", a declarat elveţianul.

După a zecea finală de la Wimbledon, Federer rămâne cu 7 titluri câştigate (2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2012) şi 3 înfrângeri (2008, 2014, 2015).

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑