Gardoș, ultima ieșire cu colegii de la Steaua?



012 августа 2014

 

**VIDEO** Gardoș, ultima ieșire cu colegii de la Steaua?

Jucătorii Stelei s-au relaxat astăzi, marți, 12 august, pe o terasă din capitală, la care au luat parte și nou venitul Srgian Luchin, dar și Florin Gardoș, jucător care este deja ca și transferat la Southampton, în Premier League.

De altfel, colegii fundașului central l-au tachinat pe Gardoș, simulând un interviu cu colegul lor: ”Gata, ai plecat la Southampton, la revedere!”, moment în care Florin Gardoș a zâmbit și a răspuns: ”Așa, mai alimentează și tu...”.

Presa engleză a anunțat că Florin Gardoș a efectuat deja, zilele trecute, vizita medicală la Southampton, iar președintele Stelei, Vasile Argăseală, a recunoscut, în direct la Digi Sport, că fotbalistul a făcut, într-adevăr, un control medical în Anglia.

Aceeași presă din Anglia a explicat că Ronald Koeman este disperat să oficializeze transferul lui Gardoș, pentru a-l putea folosi chiar din prima etapă, duminică, 17 august, în meciul cu Liverpool, de pe Anfield Road (DETALII).

Potrivit presei engleze, se pare că suma pentru care va pleca fundașul român la Southampton va fi de 7,5 milioane de euro, deși inițial se vorbea doar de 6 milioane.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑