Nu toată lumea îl regretă pe Younes Hamza: “Nu era de Steaua, dădeau banii de pomană pe el!”



012 августа 2014

 

**VIDEO** Nu toată lumea îl regretă pe Younes Hamza: “Nu era de Steaua, dădeau banii de pomană pe el!”

Steaua a ratat luni transferul lui Younes Hamza, de la Botev Plovdiv, jucătorul alegând să semnezxe cu rivala campioanei din paly-off-ul Champions League, Ludogorets Razgrad. Dacă în general s-a spus că e o pierdere pentru formația din Ghencea, există și voci care nu-l regret pe fostul jucător al Petrolului.

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, crede că Steaua e o echipă prea bună pentru atacantul tunisian: “Hamza nu era de Steaua. Dădeau banii de pomană pe el. Nu e de Steaua! Steaua strânge orice. Ludogorets s-a aruncat, ca să pună piedici adversarului. Au crezut că Steaua se întărea cu Hamza. Dar după părerea mea nu era de Steaua. Au făcut bine că nu l-au luat.”

Dragomir crede că nici celălalt atacant adus în această vară de campioni nu va prinde echipa: “Nici Lemnaru nu joacă la Steaua. După ce se îndreaptă cu accidentarea, tot nu va juca la Steaua. N-are valoare de Steaua.”

În schimb, fostul șef al Ligii crede că aducerea lui Breeveld e un plus: “Breeveld are valoare de Steaua, dar în locul Stelei îl luam pe Anton.”

Steaua – Ludogorets se dispută marți, 19 august, de la ora 21:45, și va fi în direct pe Digi Sport 1. Miercuri, 27 august, are loc returul, tot de la ora 21:45, urmând să fie transmis EXCLUSIV în rețeaua RCS&RDS pe Digi Sport 1. Cele mai importante momente ale celor două partide vor fi VIDEO în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑