Halterofilii, mulţumiţi de evoluţii: Este un pas foarte bun şi dă dovadă că nu stăm pe loc



012 августа 2016
FOTO: publika.md
Alexandru Şpac a rămas mulţumit de rezultatul obţinut la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Halterofilul moldovean a ocupat locul 5 în categoria de greutate de până la 77 de kilograme.
"Rezultatul este foarte bun, fiindcă am adăugat 3 kilograme la cel mai bun rezultat obţinut la competiţiile internaţionale. Este un pas foarte bun şi dă dovadă că nu stăm pe loc", a spus halterofilul.
Sportivul din Bălţi recunoaşte că nu a avut şanse să lupte pentru medalia olimpică la această ediţie a Jocurilor Olimpice.
"Pentru medalie n-aş putea lupta. Posibil la momentul dat nu sunt pregătit. Băieţii au stabilit şi recorduri mondiale, olimpice. Erau mai puternici. Să fim realişti, spun aşa cum este. La momentul dat nu eram gata", a adăugat Alexandru Şpac.
Un alt halterofil din Republica Moldova, Sergiu Cechir, s-a clasat pe poziţia a şaptea în categoria de greutate de până la 69 de kilograme.
Contactat de Publika TV, el a declarat că este mulţumit de evoluţia sa.
Pentru performanţele înregistrate la Rio de Janeiro Şpac va încasa 600 de mii de lei, iar Cechir va fi premiat cu 300 de mii de lei, bani din partea Guvernului.
"În primul rând pentru a forma o familie trebuie să ai un apartament, dar cu aceşti bani nu cred că e posibil să cumperi un apartament. Cred că banii vor fi puşi într-o parte pentru asta", a spus Sergiu Cechir.
Până acum Alexandru Şpac a stabilit cel mai bun rezultat dintre toţi sportivii moldoveni care au concurat deja la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑