Diego Costa, la primul gol pentru naționala Spaniei! 514 minute de așteptare pentru vârful lui Chelsea



012 октября 2014

 

**VIDEO** Diego Costa, la primul gol pentru naționala Spaniei! 514 minute de așteptare pentru vârful lui Chelsea

Brazilianul naturalizat spaniol a avut nevoie de 514 minute pentru a marca primul său gol pentru naționala ”La Roja”.

Spania a câștigat la pas al treilea meci din campania de calificare la Campionatul European din 2016, care va fi găzduit de Franța, contra naționalei Luxemburgului, scor 0-4.

Vicente del Bosque a început partida din Luxemburg cu Diego Costa în avanposturi, conștient fiind că brazilianul, naturalizat spaniol va sparge gheața și la națională, după ce la Chelsea a avut parte de un start foarte bun de sezon.

Real Madrid - FC Barcelona va putea fi urmărit ÎN DIRECT și în EXCLUSIVITATE sâmbătă, 25 octombrie, de la ora 19:00, la Digi Sport, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV de către abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Partida va fi transmisă și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Până la urmă, insistența selecționerului a avut izbândă pentru că Diego Costa a marcat golul al treilea al Spaniei. Practic, este primul gol marcat de atacant pentru ”La Roja” după șapte partide jucate. Ca o curiozitate, tot după șapte goluri, dar pentru Chelsea, Costa a marcat nouă goluri.

Altfel spus, fostul atacant al celor de la Atletico Madrid a avut nevoie de 514 minute pentru a ”sparge” gheața și în naționala iberică. Diego Costa a avut și șansă la faza golului pentru că el a ajuns în ipostaza de a marca după ce Busquets a reluat la poartă, din interiorul careului, mingea l-a lovit pe vârful londonezilor, care apoi a pivotat și a marcat.

Diego Costa, care a primit și un cartonaș galben în minutul 62, a fost înlocuit de Rodrigo, cu opt minute înainte de final.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑