Polonia - Irlanda 2-1. A treia calificare la Euro pentru naționala lui Szukala



012 октября 2015

 

**VIDEO** Polonia - Irlanda 2-1. A treia calificare la Euro pentru naționala lui Szukala

În derby-ul serii din preliminariile pentru Euro 2016, Polonia a învins Irlanda cu 2-1 și s-a calificat pentru a treia oară în istorie la Campionatul European. Practic, leșii n-au lipsit de la niciuna dintre ultimele trei ediții ale lui Euro: 2008, 2012 și acum 2016.

Polonezii, cu fostul stelist Lukasz Szukala pe banca de rezerve, au început foarte bine meciul și au deschis scorul prin Krychowiak (13), cu un șut din afara careului.

Britanicii nu au acuzat șocul, ba chiar au reacționat foarte repede și au egalat prin Walters, care a marcat dintr-un penalty controversat. Long a fost lovit cu gheata în cap de Pazdan, însă polonezii au susținut că locul de contact a fost în afara careului (16).

Golgeterul preliminariilor, Robert Lewandowski, cel care traversează o formă extraordinară și la Bayern, a punctat în finalul primei reprize cu o lovitură superbă de cap și a ajuns la 13 goluri în această campanie (42).

Spre finalul partidei, la gazde a intrat și Szukala (78), dar evoluția sa nu a mai adus nimic nou pe tabela de marcaj.

Un 2-2 le-ar fi fost suficient oaspeților pentru a se califica, doar că Irlanda nu a mai putut înscrie, deși a avut o ocazie mare în minutul 81 prin fundasul Keogh.

Națioanala lui Martin O'neil a terminat meciul în 10, după eliminarea căpitanului O'Shea (92) și se pregăteste acum pentru baraj.

Polonia - Irlanda 2-1
Au marcat: Krychowiak 13, Lewandowski 42 / Walters 16
Eliminat:
O’Shea 90+2 

Polonia: Fabianski - Piszczek, Glik, Pazdan, Wawrzyniak - Linetty, Krychowiak - Olkowski (Blaszczykowski 63), Maczynski (Szukala 78), Grosicki (Peszko 85) - Lewandowski
Selecționer: Adam Nawalka

Irlanda: Randolph - Coleman, Keogh, O’Shea, Brady - McCarthy, Whelan (McGeady 58) - Walters, Hendrick, McClean (Hoolahan 73) - S. Long (R. Keane 55)
Selecționer: Martin O’Neill

></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑