F1: Lewis Hamilton isi depaseste rivalii:Britanicul a castigat Marele premiu al Rusiei - VIDEO



012 октября 2015

Lewis Hamilton a mai facut un pas spre un nou titlu mondial in Formula 1, dupa ce a castigat ieri, Marele Premiu al Rusiei, desfasurat la Soci. Britanicul si-a consolidat pozitia de lider, in timp ce coechipierul sau Nico Rosberg a abandonat cursa si a coborat pe locul trei la general.

 

Pilotul britanic Lewis Hamilton a reusit a noua victorie in Formula 1, a 42-a din cariera, si l-a depasit pe legendarul Ayrton Senna, totodata fiind la egalitate de victorii cu actualul sau rival, neamtul Sebastian Vettel. Britanicul a fost primul in cursa de ieri de la Soci si si-a consolidat primul loc la general.

 

Hamilton a ajuns la 302 puncte in clasamentul pilotilor, avand cu 66 mai multe decat Vettel, in timp ce Rosberg este pe locul 3, cu 229 de puncte. Ieri, colegul lui Hamilton de la Mercedes, Nico Rosberg, a plecat din pole position, dar a abandonat in turul 8, din cauza unei probleme mecanice. Pe final de cursa, in urma acrosarii cu Valtteri Bottas din ultimul tur, finlandezul Kimi Raikkonen a fost penalizat cu 30 de secunde, astfel ca a ajuns de pe locul 5 pe pozitia a 8-a. Au mai ramas de disputat 4 etape in acest an. Urmatoarea runda din Campionatul Mondial de Formula 1, Marele Premiu al Statelor Unite, va avea loc pe 25 octombrie pe circuitul de la Austin. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑