Austria-Liechtenstein 3-0. Elevii lui Koller au încheiat en fanfare campania de calificare la Euro



012 октября 2015

**Austria-Liechtenstein 3-0.** Elevii lui Koller au încheiat en fanfare campania de calificare la Euro

Austria a făcut spectacol în fața propriilor fani la ultimul meci din preliminarii. Cu calificarea în buzunar, naționala pregătită de Marcel Koller a încheiat grupa pe primul loc, după 3-0 cu Liechtenstein.

Deja calificată la Euro, Austria a dorit să încheie en-fanfare campania, acasă, cu Liechtenstein. Janko a ratat o dublă ocazie (9), înainte ca Arnautovic să deschidă scorul cu noroc, după o acțiune individuală (12).

Davide Alaba a fost aproape de 2-0 (19), la fel ca Janko înainte de pauză (38). Austriecii se vor distanța repede la trei goluri prin dubla lui Janko.

Acesta nu a mai ratat ținta după o intercepție a lui Harnik (54), ca apoi să fie pe fază la o minge respinsă de portarul Jehle (56).

Austriecii au continuat recitalul la poarta adversă, prin Ilsanker (77) și Sabitzer (79), dar scorul final a rămas 3-0. Austria câștigă grupa G și merge fără să cunoască înfrângerea la turneul final din Franța.

ECHIPELE

Austria: Almer - Klein, Prodl, Dragovic, Fuchs - Baumgartlinger (Ilsanker, 71), Alaba (Sabitzer, 65) - Harnik, Junuzovic, Arnautovic - Janko (Okotie, 64)
Antrenor: Marcelo Koller

Liechtenstein: Jehle - Recthsteiner, Frick (Kuhne, 90+1), Kaufmann, Oehri (Brandle, 46) - Kieber (Yildiz, 62), Buchel, Polverino, Wieser, Burgmeier - Buchel
Antrenor: Rene Pauritsch

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑