Antrenorul naţionalei Moldovei, Ion Caras, îşi doreşte să rămână la cârma selecţionatei



 

Antrenorul naţionalei Moldovei, Ion Caras, îşi doreşte să rămână la cârma selecţionatei şi în următoarea campanie preliminară. Contractul tehnicianului cu FMF expiră pe 31 decembrie, iar Caras spune că prelungirea acestuia va fi cel mai bun cadou de Revelion.

Un rezultat pozitiv în partida amicală cu Lituania ar putea mări şansele lui Ion Caras să pregătească naţionala Moldovei şi în următoarea campanie preliminară.

"Cred că în ultima lună a anului vom negocia prelungirea contractului. Preşedintele federaţiei a menţionat că dacă lucrurile merg bine la naţională nu e cazul să intervină", a declarat Caras.

Contractul lui Ion Caras cu federaţia moldovenească de fotbal expiră pe 31 decembrie. Selecţionerul spune că cel mai frumos cadou înainte de Revelion va fi prelungirea contractului. "Fiecare îşi doreşte să primească un astfel de cadou de Anul Nou", a adăugat antrenorul naţionalei Moldovei.

Amicalul cu Lituania de pe 18 noiembrie va fi ultimul meci al naţionalei din 2013 şi ultimul meci din mandatul actual al selecţionerului Ion Caras. Tehnicianul a preluat echipa la începutul anului 2012. De atunci, reprezentativa noastră a obţimit patru victorii, cinci remize şi a suferit opt înfrângeri.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑