Djokovic a câștigat a doua oară consecutiv Turneul Campionilor! 6-3, 6-4 în finala cu Nadal



 

></p><p><strong>Novak Djokovic a câștigat pentru a doua oară consecutiv Turneul Campionilor de la Londra, unde l-a învins în finală pe Rafael Nadal, numărul 1 mondial, scor 6-3, 6-4, la capătul a oră și 36 de minute de joc. Finala a fost la discreția sârbului, de la primul până la ultimul schimb.</strong></p><p>Djokovic a încept foarte montat meciul. Și-a făcut ușor primul serviciu, apoi a realizat primul break al întâlnirii și s-a distanțat rapid la 3-0. Nadal a revenit la 3-3, dar a cedat un nou break pentru 3-5, iar sârbul, locul 2 în lume, a închis setul fără probleme.</p><p>Manșa secundă s-a desfășurat după aceleași coordonate.

"Bună seara, vreau să încep prin a-l felicita pe Rafa pentru sezonul extraordinar și pentru faptul că este pe locul 1 în lume. Vă mulțumesc că aveți această pasiune pentru sport, pentru a veni aici la toate meciurile de simplu și de dublu. Vă mulțumesc pentru sprijin! Este un loc grozav pentru a termina sezonul. Cu siguranță ne vedem și la anul. Mulțumesc echipei mele, antrenorilor, dar și oamenilor dragi și apropiați mie. Poate credeți că este un sport individual, dar succesul nu poate fi obținut fără sprijinul celor din lojă, care sunt alături de mine", a declarat la final Novak Djokovic, în aplauzele spectatorilor prezenți în tribunele arenei "O2".

VIDEO CEREMONIA DE PREMIERE

></p><p>Scorul la meciurile directe dintre cei doi este acum <span style=22-17 în favoarea lui Nadal, iar Djokovic încheie anul cu un bilanț de 72 de victorii și 9 eșecuri (50 - 5 pe hard). Nadal are 75 de victorii și 7 eșecuri, doar patru dintre ele pe suprafața dură.

Pentru sârb a fost cea de-a 22-a victorie consecutivă în circuitul ATP, el reușind să cucerească în ultimele săptămâni și titlurile consecutive de la Beijing, Shanghai și Paris. Ultimul său eșec: în finala de la US Open, suferit chiar contra lui Nadal, după un meci de patru seturi.

VIDEO REZUMATUL PARTIDEI

></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑