Mățel are șanse mici să ajungă la Steaua. ”Nu vedeţi că în locul lui la naţională joacă Papp sau Luchin?”



Mățel are **șanse mici să ajungă la Steaua.** ”Nu vedeţi că în locul lui la naţională joacă Papp sau Luchin?”

Mățel va intra de la 1 ianuarie 2015 în ultimele șase luni de contract cu Astra și va putea semna cu orice echipă. Fundașul dreapta n-ar spune nu unei oferte de la Steaua, deși sunt șanse destul de mici ca tranzacția să se materializeze.

”Coșmarul” lui Alexandru Mățel (25 de ani) se apropie de final. Fundașul dreapta, scos din lotul celor de la Astra Giurgiu de către patronul Ioan Niculae pentru că nu a fost de acord cu prelungirea contractului scadent în vara lui 2015, poate semna cu orice echipă de la 1 ianuarie. În plus, internaționalul român poate evolua pentru o altă echipă chiar din prima parte a anului viitor dacă respectiva grupare va ajunge la un acord cu ”astralii”.

Într-un interviu exclusiv acordat pentru Digi Sport, Mățel a spus că se pregătește zilnic de unul singur, că nu mai este în situația de a face mofturi și a vorbit și despre un eventual transfer la Steaua (DETALII AICI ȘI VIDEO).

Valeriu Argăseală, președintele executiv al roș-albaștrilor, a lămurit această chestiune într-o intervenție exclusivă pentru emisiunea ”Fotbal Club” de la Digi Sport.

”Dacă ne-ar fi interesat Mățel, poate demaram discuțiile de astă-vară. Acum nu am început nicio discuție despre Mățel”, a spus Argăseală.

Întrebat dacă totuși nu contează faptul că Mățel este un fotbalist care juca la națională înainte de a intra în conflict cu finanțatorul Astrei, oficialul Stelei a replicat:

”Nu pot spune că nu ne-ar interesa pentru că a fost jucătorul naționalei, dar nu vedeți că în locul lui tot un jucător de la Steaua evoluează? Și aici mă refer la Papp și la Luchin”, a adăudat Argăseală.

Valeriu Argăseală și-a păstrat tonul și când moderatorul emisiunii Radu Naum a insistat pe ideea că totuși Mățel este fundaș dreapta de meserie.

”Păi, și, ce credeți că Papp joacă pe fals?”, a conchis Argăseală la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑