Raț nu-i dă planurile peste cap lui Iordănescu. SONDAJ Dilema din atac înaintea meciului cu Irlanda de Nord



Raț nu-i dă planurile peste cap lui Iordănescu. **SONDAJ** Dilema din atac înaintea meciului cu Irlanda de Nord

Anghel Iordănescu mai are puține semne de întrebare legate de formula de start pe care o va alinia la partida cu Irlanda de Nord, programată vineri de la ora 21:45, pe Arena Națională.

România va disputa peste două zile cel mai important meci din această primă parte a preliminariilor pentru Campionatul European din 2016, care va fi găzduit de Franța. Partida contra Irlandei de Nord va stabili echipa care va încheia anul 2014 pe primul loc în cadrul Grupei F.

Un eventual succes i-ar apropia pe tricolori și mai mult de calificarea la turneul final și tocmai de aceea noul selecționer Anghel Iordănescu pregătește cu minuțiozitate întâlnirea cu britanicii.

Asupra formulei de start pe care o va alinia vineri seară, Iordănescu mai are puține lucruri de pus la punct. Dacă în poartă Tătărușanu este alesul, după cum a și lăsat de înțeles de la conferința de presă de la reunire, în schimb ”Generalul” are o dilemă legată de cine va evolua ca vârf împins.

Selecționerul pare tentat să joace cu Keșeru vârf împins, caz în care Stancu va evolua în linia de trei din spate, dar ia în calcul să înceapă din primul minut cu vârful celor de la Genclerbirligi.

Iordănescu este mulțumit de starea de sănătate a lui Raț, care va începe din primul minut, iar pe dreapta va miza pe Papp, care a dovedit la Steaua în ultima vreme că se descurcă bine pe acest post. La ”închidere” vor juca tot Pintilii și Hoban, ca și pe vremea lui Pițurcă.

Partida România - Irlanda de Nord este programată vineri, 14 noiembrie, de la ora 21:45, pe Arena Naţională, în Grupa F a preliminariilor EURO 2016.

Fazele VIDEO vor putea fi urmărite pe digisport.ro și pe m.digisport.ro, imediat după terminarea jocului, când meciul va fi transmis în premieră pe Digi Sport 1.

În cazul în care Keșeru va juca vârf împins, atunci în spatele său vor intra Chipciu pe dreapta, Stancu în centru și Sânmărtean pe stânga. Dacă nu, atunci golgheterul Ligii 1 va lua loc pe bancă, Stancu va fi atacantul ales, iar în spatele său va juca Chipciu, secondat de Torje, în banda dreaptă și Sânmărtean, pe stânga.

Cum ar putea arăta România cu Irlanda de Nord:
Tătărușanu - Papp, Chiricheș, Dr. Grigore, Raț - Pintilii, Hoban - Chipciu, Stancu, Sânmărtean - Keșeru
Selecționer: Anghel Iordănescu

Clasament Grupa F

></strong></p><p><strong> </strong></p><p><strong> <br></strong></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑