Marica nu e de acord cu Iordănescu: ”Nouă, românilor, nu ne place să pornim favoriți. Vrem să fim mereu outsideri”



 

**Marica nu e de acord cu Iordănescu:** ”Nouă, românilor, nu ne place să pornim favoriți. Vrem să fim mereu outsideri”

Marica nu este de acord cu Iordănescu, cel care a spus că Irlanda de Nord este favorită în meciul de vineri seară și a dat un exemplu de atitudine de învingător pe care l-a primit din partea lui Gică Popescu.

România va disputa vineri seară, de la ora 21:45, pe Arena Națională, derby-ul Grupei F din cadrul preliminariilor pentru Euro 2016, contra Irlandei de Nord. Echipa care se va impune va termina anul pe primul loc, dar Anghel Iordănescu îi consideră pe britanici drept favoriți.

Ciprian Marica, marele absent al tricolorilor din acest meci, a ”taxat”, într-o intervenție exclusivă și ÎN DIRECT pe care a avut-o la emisiunea ”Fotbal Club” de la Digi Sport, atitudinea naționalei dinaintea duelului cu nord-irlandezii.

”Nouă, românilor, nu ne place să fim favoriți. Ne place mereu să pornim din poziția de outsider. ca dacă cumva pierdem... dom’le... v-am spus de la început...”, a replicat, râzând, Marica.

Partida România - Irlanda de Nord este programată vineri, 14 noiembrie, de la ora 21:45, pe Arena Naţională, în Grupa F a preliminariilor EURO 2016.

Fazele VIDEO vor putea fi urmărite pe digisport.ro și pe m.digisport.ro, imediat după terminarea jocului, când meciul va fi transmis în premieră pe Digi Sport 1.

Internaționalul român, în vârstă de 29 de ani, a recunoscut valoarea Irlandei, despre care a spus că este o reprezentativă puternică, dar a marșat pe ideea că mentalitatea poate face diferența.

”La nivelul acesta, de multe ori încrederea face diferența. Din cauza mentalității pe care o avem noi, românii, plecăm mereu cu handicap. Nu știm să ne apreciem, să avem încredere în noi”, a replicat vârful celor de la Konyaspor.

Ciprian Marica a povestit apoi un episod, trăit în avionul naționalei, alături de Gică Popescu, care i-a dat un sfat pe care nu l-a uitat niciodată.

”Eu, cel puțin, am primit un sfat de la Gică Popescu, în avion, pe când aveam 18 ani. Mi-a spus: ’Băi, Cipri, cel mai mult la mine a contat încrederea”, a detaliat Marica.

Chestionat dacă crede că și la nțională se simte lipsa de încredere, Ciprian Marica a replicat, tot la Digi Sport:

”Da, simt asta! Plecăm cu un handicap din creștere, din familie. Mentalitatea este un capitol la care trebuie să lucreze mai mult antrenorii: la psihic și la încredere.”

Cum ar putea arăta România cu Irlanda de Nord:
Tătărușanu - Papp, Chiricheș, Dr. Grigore, Raț - Pintilii, Hoban - Chipciu, Stancu, Sânmărtean - Keșeru
Selecționer: Anghel Iordănescu

Clasament Grupa F

></strong></p><p><em><strong><br></strong></em></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑