EXCLUSIV Chipciu, despre noul contract semnat cu Steaua: "Sunt foarte mulţumit cu ceea ce am obţinut"



 

**VIDEO EXCLUSIV** Chipciu, despre noul contract semnat cu Steaua:

Spre deosebire de alţi colegi de la Steaua, Alex Chipciu n-a stat mult pe gânduri când i-a fost oferită prelungirea contractului - numărul şapte din Ghencea a semnat rapid, după ce a primit o mărire de salariu.

Alex Chipciu a ajuns la Steaua în urmă cu aproape trei ani şi s-a impus încă din start ca titular. Două titluri şi o Supercupă are în palmares mijlocaşul, toate cu echipa din Ghencea. În exclusivitate pentru Digi Sport, Chipciu a dezvăluit care este talismanul său roş-albastru.

"Acum nu aş mai da numărul 7 pe niciun număr, clar îmi place cel mai mult numărul 7 şi se pare că deja, nu ştiu, n-aş putea să-l mai dau. Când am venit la Steaua, cred că avea Florin Costea numărul 7 şi n-a vrut să-l mai ia, a spus că e cu ghinion că s-a facut în presă ceva cu ghinioanele numărului 7 la Steaua şi l-am luat eu. Cred că e asociat acum cu domnul Marius Lăcătuş, e un bonus", a afirmat Alex Chipciu, pentru Digi Sport.

Steaua l-a pierdut gratis pe Tătăruşanu şi riscă să păţească la fel în vară cu Arlauskis, Szukala, Latovlevici sau Prepeliţă. Cu Chipciu, în schimb, n-au fost probleme la prelungirea contractului.

"Am vorbit cu domnul Argăseală şi mi-a făcut o mărire de salariu şi pot să zic că sunt fericit cu ceea ce am obţinut şi sincer îmi place şi la Steaua foarte mult", a mai spus Chipciu.

Alex Chipciu a semnat în vară prelungirea contractului cu Steaua. Noua înţelegere este scadentă în 2016, iar mijlocaşul câştigă acum 180.000 de euro pe an, adică 15.000 de euro pe lună. Iniţial, "şeptarul" era remunerat cu 10.000 de euro pe lună.

25 de ani are Chipciu

4 milioane de euro e cota de piaţă a lui Chipciu

180.000 de euro pe an câştigă acum Chipciu la Steaua

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑