Gardoș: ”E greu să prind 11-le la Southampton. Avem clar cea mai bună apărare din Anglia”



 

**VIDEO** Gardoș: ”E greu să prind 11-le la Southampton. Avem clar cea mai bună apărare din Anglia”

Florin Gardoș (26 de ani) spune de ce se bucură că nu mai este la Steaua, care sunt șansele sale de a prinde un loc de titular la Southampton, dar și ce crede el despre primul 11 pe care-l va alinia România contra Irlandei de Nord.

Unul dintre cei mai buni fundași din fotbalul românesc, din acest moment, Florin Gardoș (26 de ani), a fost prezent la conferința de presă de miercuri, din fieful naționalei. Internaționalul român a vorbit, printre altele, și despre situația sa de la Southampton, revelația campionatului englez.

După 11 etape, Southampton ocupă poziția a doua în Premier League, la patru puncte în spatele liderului Chelsea, cu opt victorii, un egal și două înfrângeri. Totuși, Southampton este cea mai bună echipă din Albion la un capitol, și anume cel defensiv, cu doar cinci goluri primite.

”Este greu în acest moment să prind un loc de titular la Southampton. Avem clar cea mai bună apărare din Anglia și poate și din Europa.

Mă bucur, totuși, că sunt prima opțiune de pe bancă, pentru că acolo mai este un fundaș foarte valoros, căpitanul naționalei Japoniei, Maya Yoshida”, a spus internaționalul român.

Partida România - Irlanda de Nord este programată vineri, 14 noiembrie, de la ora 21:45, pe Arena Naţională, în Grupa F a preliminariilor EURO 2016.

Fazele VIDEO vor putea fi urmărite pe digisport.ro și pe m.digisport.ro, imediat după terminarea jocului, când meciul va fi transmis în premieră pe Digi Sport 1.

Gardoș a spus însă că se simte bine la noua sa echipă și a explicat chiar că-i este mai bine decât la Steaua.

”Nu mai am aceeași încredere pe care o aveam anul trecut pe vremea acesta, dar mă simt mult mai liniștit. Nu mai este același stres pe care-l aveam la Steaua. E mult mai multă liniște aici.

Totuși, consider că sunt un jucător valoros. Nu știu dacă voi fi titular cu Irlanda de Nord, asta va decide selecționerul”, a conchis Gardoș.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑