" Olympus " va evolua în noul sezon a cupei europene



012 декабря 2013

 

În noul sezon al Cupei Europei - într-o nouă formulă , cu un nou antrenor și noi provocări .Clubul de handbal " Olympus ", a plecat astăzi la jocurile Cupei Europene . Dubla confruntare împotriva clubului de handbal ucrainean " ZTR " se va desfășura în lipsa căpitanului de la Chișinău, Serghei Nazarko . Cu o zi înaintde de plecare în fruntea echipei moldovenești a venit Nicolae Gumeniuc.Noul antrenor însă a refuza să plece în Zaporozjie.

La meciul Cupei Europei, echipa de handbal " Olympus ", a plecat fără antrenorul principal . Astăzi în fruntea echipei a venit Nicolae Gumeniuc care a petrecut doar un singur antrenament. Întors recent din Mexic conducătorul echipei de tineret a refuzat să plece în Ucraina.
Nicolae Gumeniuc, Antrenor Al Clubului De Handbal "Olympus" : «Ei se pregatesc singuri. Să facem ajustări acum nu are niciun sens . Va exista o " rupere ". Fiecare antrenor are viziunea sa. Acum nu este corect să întrerupem jocul echipei» .
Alaturi de antrenor, a ramas acasa și capitanul clubului de la Chișinău , Serghei Nazarko . Liderul de la "Olympus", va fi suspu unei intervenții la ligamente. Alte pierderi în echipa nu sunt.
Alexei Pervanciuc, Jucător, Antrenor , Clubul De Handbal "Olympus": «Am făcut o muncă considerabilă.Dar eu, in calitate de antrenor vreau ca echipa mea să fie mereu pregătită».

Dubla confruntare a rundei preliminare a Cupei Europei " ZTR " - " Olympus " va avea loc pe 14 și 15 decembrie în Ucraina. Aceste cluburi anterior nu s-au mai întâlnit pe terenul de handbal. Anul acesta , " Olympus " va participa de 14 de ori în competiția europeană .
ALEXANDRU BOTNARI, VLAD COROBAN PENTRU COTIDIAN
 

Источник – TV7


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑