FIFA a primit peste 1,1 milioane de solicitări pentru bilete la Campionatul Mondial din 2014, în 24 de ore



012 декабря 2013
foto:agerpres.ro

Biletele pentru Cupa Mondială se vând ca pâinea caldă! În primele 24 de ore de la deschiderea vânzărilor on-line, FIFA a primit peste 1,1 milioane de solicitări. Cele mai multe au venit de la microbiştii din Brazilia, iar în topul ţărilor cu cei mai activi fani au mai intrat SUA şi Argentina.

86 la sută din solicitări pentru bilete la turneul final de anul viitor au venit din partea microbiştilor brazilieni. Locul doi în acest top este ocupat de fanii din SUA, cu 38 de mii de solicitări, fiind urmaţi de argentiniei, cu câte 30 de mii de solicitări.

Europa a dezamăgit mult în acestă cursă. Din toată zona UEFA au fost înregistrate puţin peste şase mii de solicitări, în mare parte din Germania, Marea Britanie şi Franţa. Tot în prima zi au fost sub nivelul aşteptărilor vânzările de tip "Urmăreşte-ţi echipa." La această etapă, puţin peste 30 de mii de fani sunt gata să privească meciurile echipelor calificate.

În urma etapei a doua a vânzărilor on-line, FIFA va anunţa felul în care vor fi vândute biletele în cazul în care numărul solicitărilor vor depăşi numărul celor disponibile. Majoritatea tichetelor rămase vor fi distribuite sponsorilor şi partenerilor competiţiei.

În total, vor fi 3,3 milioane de bilete disponibile pentru Cupa Mondială. În jur de 900 de mii s-au vândut în prima etapă, care a avut loc primăvara, iar încă 230 de mii s-au distribuit în doar şapte ore în vara acestui an.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑