Dragomir îl critică pe Piovaccari: "Nu e fotbalist. E de divizia B"



012 декабря 2013

 

></p><p>Steaua a acumulat doar trei puncte în grupele UEFA Champions League, iar Dumitru Dragomir nu a ezitat să critice politica de transferuri a roș-albaștrilor.</p><p>Fostul șef al LPF crede că Steaua are nevoie de mai mulți jucători pentru a face performanță în cupele europene. În același timp, Dragomir i-a criticat pe Georgievski, Nikolic și Piovaccari.</p><p><em><strong>, a spus Dragomir, la "Euro Fotbal", pe Digi Sport 1.

"Steaua are nevoie de un fundaș dreapta neapărat, cum să-mi placă Georgievski? Le mai trebuie un mijlocaș de mare valoare, dar și vreo doi înaintași. Piovaccari nu e fotbalist, e de divizia B! La Steaua, dacă mă duc și eu vârf, se lovește mingea de mine și intră în poartă. Nikolic este o stricăciune, nu are niciun viitor, dar pe Iancu și Stanciu i-aș lăsa să joace meci de meci", a mai afirmat Dragomir.

Deși trece printr-o perioadă mai puțin bună, Dumitru Dragomir este convins că Steaua se poate lupta iar pentru câștigarea campionatului.

"Steaua se va lupta la titlu, alături de Astra și Petrolul. Astra l-a luat pe Ioniță, un puști de mare viitor. Într-un an, Ioniță va fi la echipa națională".

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑