Lupta pentru titlu se încinge! Lexmax a învins Tarsus cu 4:3



 

Lupta pentru titlu se încinge în Campionatul Naţional la fotbal în sală. Lexmax a învins în derby-ul etapei a 10-a Tarsus cu scorul de 4-3 şi s-a apropiat la trei puncte de liderul JLC, care nu a jucat în această rundă.

Lexmax conducea cu 2-0 formaţia Tarsus, după doar patru minute de joc în urma golurilor marcate de Hoderean şi Tanurcov.

Imediat după pauză, Tarsus a redus din diferenţă prin Oleg Hiloti. Gazdele au înscris peste un minut golul trei, prin acelaşi Tanurcov, care astfel şi-a trecut în cont dubla.

"Această victorie este foarte importantă pentru noi, deoarece încercăm să ajungem echipa de pe primul loc. Dacă nu ne impuneam în această partită, puteam liber să-i felicităm pe cei de la JLC cu câştigarea medaliilor de aur. Acest meci a fost foarte tensionat", a declarat Vladimir Tanurcov, jucător Lexmax.

Golgheterul campionatului, Andrei Negară, a înscris pentru 4-1 la mijlocul reprizei secunde.

"Normal că am echipa mai bună. Am avut şi mai multe ocazii, când am putut să marcăm. Bravo băieţilor că au dat totul în teren, ei înţeleg că trebuie de ajuns liderul JLC", a menţionat Vasile Arlet, antrenor-jucător Lexmax.

Tarsus a reuşit să înscrie de două ori în ultimele 30 de secunde ale meciului, prin Iacovenco şi Băieşu, însă nu a fost suficient pentru a obţine cel puţin o remiză.

"Spre final, după cum aţi văzut, echipa a găsit forţe pentru a lupta în ultimele secunde. Am reuşit să reducem din diferenţă, dar pentru mai mult nu ne-a ajuns timp", a spus Alexandru Derik, antrenor-jucător Tarsus.

După 10 etape, JLC este lider, cu 21 de puncte. Lexmax ocupă poziţia a doua, având cu trei puncte mai puţine. Tarsus este pe locul trei, cu 13 puncte, vicecampioana fiind urmată de Atletiko Chişinău şi Sokol Tiraspol.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑