CS Universitatea Craiova a efectuat primul antrenament din 2014. Geolgău: "Mai aducem 2-3 jucători"



 

**VIDEO** CS Universitatea Craiova a efectuat primul antrenament din 2014. Geolgău:

CS Universitatea Craiova s-a reunit luni, 13 ianuarie și echipa lui Stângă atacă promovarea cu vechea "gașcă nebună" din Regie. Echipa Primăriei i-a adus în această iarnă pe Varga și Patriche după ce în vară Ferfelea și Curelea au semnat cu formația din Bănie.

Pe lângă foștii studenți, sub comanda lui Stângă la primul antrenament al oltenilor din 2014 au mai fost prezenți și Virgil Andrei Ivan, dar și macedoneanul Tome Kitanovski (DETALII AICI).

></strong></p><p><strong>Adrian Avrămia și Andrei Herghelegiu</strong> au semnat și ei cu CS Universitatea (<a href=DETALII AICI), dar vor veni abia din vară, fiind în ultimele 6 luni de contract cu CSMS Iași."Încercăm să-i aducem de acum, dar așteptăm să vedem și reacția celor de acolo. Nici ei probabil nu se mai gândesc 100% la ce au de făcut acolo" a declarat directorul general al Universității, Gheorghiţă Geolgău.

Campania de transferuri a echipei Primăriei nu s-a oprit însă. "Vrem să mai aducem 2 sau chiar 3 jucători. Nu vă pot da nume. De plecat, vor mai pleca încă 2 sau 3 jucători" a mai declarat Geolgău.

Stângă își va definitiva lotul în următoarele 3 zile, urmând ca miercuri echipa să efectueze vizita medicală. Joi, 16 ianuarie, Pleșan și compania vor decola spre Antalya unde vor efectua primul stagiu de pregătire până pe 26 ianuarie, perioadă în care vor juca și două partide amicale, pe 22 și 25 ianuarie.

Al doilea stagiu de pregătire al oltenilor va avea loc tot în Turcia, între 3 și 15 februarie. Atunci, echipa lui Stânga va juca 4 meciuri amicale, pe pe 5, 8, 11 şi 14, adversarii urmând a fi stabiliți în viitorul apropiat.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑