AC Milan a fost "îngenunchiată" de un puşti de 19 ani. Echipa a pierdut meciul cu Sassuolo, scor 3:4



 

AC Milan a fost îngenunchiată de un tânăr fotbalist de doar 19 ani! Echipa lui Massimiliano Allegri a pierdut meciul cu nou-promovata Sassuolo cu scorul de 3:4, iar toate golurile în poarta rossonerilor au fost marcate de puştiul Domenico Berarid.

AC Milan a început senzaţional partida din deplasare cu Sassuolo şi a deschis scorul încă din minutul 9, prin Robinho. Rossonerii şi-au majorat diferenţa în minutul 14, atunci când atacantul italian Mario Balotelli a punctat din interiorul careului.

Peste doar un minut, Berardi, atacantul de 19 ani împrumutat de la Juventus, a redus din diferenţă, iar în minutul 28, puştiul a reuşit să egaleze. Acelaşi Berardi şi-a adus echipa în avantaj la finalul primei reprize.

Imediat după pauză, Berardi a înscris cel de-al patrulea gol al său, iar nou-promovata Sassuolo conducea cu 4:2. Tânărul Berardi a realizat primul "poker" al carierei şi a devenit singurul jucător din istoria Seriei A care a înscris 4 goluri împotriva echipei AC Milan într-un singur meci.

Montolivo a redus din diferenţă printr-un şut formidabil în minutul 86, însă rossonerii nu au mai reuşit să egaleze.

După această înfrângere, Milan a rămas pe locul 11 în clasament, în timp ce Sassuolo a urcat pe locul 16, acumulând 18 puncte.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑