Oficial! Massimiliano Allegri a fost demis de la AC Milan



 

Este oficial! Massimiliano Allegri a fost demis oficial de AC Milan, după evoluţia dezastruoasă a echipei în acest sezon. Conducerea clubului a decis să se despartă de antrenorul italian după înfrângerea ruşinoasă cu nou-promovata Sassuolo.

C Milan a anunţat pe site-ul oficial că Massimiliano Allegri a fost demis din funcţia de antrenor principal al echipei după rezultatele slabe din ultimele luni. Rossonerii ocupă doar locul 11 în Serie A şi sunt la 30 de puncte de liderul Juventus, aflându-se mai aproape de retrogradare decât de un loc de cupele europene.

Mauro Tassotti a fost numit antrenor interimar la gruparea milaneză, până va fi găsit un nou tehnician. Presa italiană a scris deja despre potenţialii înlocuitori ai lui Allegri. Aceştia sunt două foste glorii ale clubului italian, Clarence Seedorf, fără experienţă în cariera de antrenor, şi Filippo Inzaghi, antrenor la echipa de tineret a clubului Milan.

Massimiliano Allegri, în vârstă de 46 de ani, a antrenat AC Milan din 2010, iar până acum a reuşit să câştige un titlu şi o Supercupă a Italiei cu rossonerii.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑