Rafael Nadal a pierdut o partidă de poker jucată împotriva unei femei



 

Liderul mondial la tenis, Rafael Nadal a pierdut o partidă de poker jucată împotriva unei femei. Nu este vorba însă despre o femeie obişnuită, ci despre cea mai bună jucătoare de poker din lume. Nadal şi Vanessa Selbst au jucat într-un turneu demonstrativ la Monte Carlo, iar Nadal nu a mai putut repeta succesul de anul trecut, când la un eveniment asemănător l-a învins pe profesionistul Daniel Neagreanu.

Tenismanul spaniol Rafael Nadal a pierdut al doilea său turneu "live" de poker, un eveniment caritabil care a avut loc de data aceasta în Monaco, la renumitul cazinou Monte Carlo. Nadal a cedat în faţa liderului mondial printre femei la poker, Vanessa Selbst.

După turneu, Nadal a explicat cum pokerul l-a ajutat să-şi menţină forma în perioada când sportivul a fost accidentat şi a lipsit de pe terenul de tenis aproximativ opt luni.

"Îmi place să joc poker cu prietenii, să joc on-line, o fac de multe ori. Pokerul mi-a oferit acea competitivitate de care aveam nevoie pe când eram accidentat, în anul 2012, şi nu aveam posibilitatea să joc tenis timp de şapte sau opt luni. Pokerul mi-a oferit acea competiţie de care aveam mare nevoie", a menţionat Nadal.

Turneul demonstrativ din Monaco i-a adus Vanessei Selbst 5 mii de euro, bani care vor fi donaţi fundaţiei de caritate Care International.

Rafael Nadal a rămas în Monaco, unde va participa la Mastersul de la Monte Carlo, turneu pe care l-a câştigat de opt ori până acum.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑