Victorie cu gust amar pentru Borussia Dortmund în Liga Campionilor



 

09.04.2014 17:47

Germanii au învins cu 2 la 0 echipa Real Madrid, însă au ratat calificarea în semifinale. Partida de aseară a fost urmărită de zeci de microbişti moldoveni într-un local din capitală.

Real a câştigat prima manşă cu 3 la 0, iar aseară a fost la un pas de a decide soarta calificării în minutul 17, însă Angel di Maria a ratat un penalty. Borussia a prins aripi, iar Marco Reus a marcat de două ori timp de 7 minute în prima repriză.

Borussia a fost foarte aproape de a marca cel de-al treilea gol, care ar fi trimis meciul în prelungiri, însă a irosit ocazii monumentale.

Vedeta galacticilor, Cristiano Ronaldo nu a jucat aseară din cauza unei accidentări. El a trăit însă la intensitate maximă meciul pe banca de rezerve.

Real a triumfat cu scorul general de 3 la 2 şi s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor. Duelul de aseară a fost urmărit, cu sufletul la gură, de zeci de suporteri într-un local din capitală. Cei mai insistenţi microbişti, care au trimis mesaje corecte la 2340 în timpul partidelor transmise de Canal 3 şi 2 Plus s-au ales cu diferite premii.

Concursul dedicat microbiştilor continua şi în această seară, iar marele premiu pus la bătaie pentru faza sferturilor este un televizor. Nu trebuie decât să trimiteţi cât mai multe mesaje la numărul 2340 cu numele corect al jucătorului sau antrenorului care va apărea pe ecran şi veţi deveni automat participant al tombolei. Câştigătorul va fi anunţat după partida dintre Bayern Munchen şi Manchester United, care va fi transmisă la Canal 3 de la ora 21 şi 45 de minute.

Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑