Jose Mourinho a reuşit aseară faza serii în Liga Campionilor



 

09.04.2014 16:31

Antrenorul portughez a alergat circa 50 de metri după golul marcat de Demba Ba cu trei minute înainte de finalul partidei. Chelsea a câştigat cu 2 la 0 în faţa echipei Paris Saint Germain şi s-a calificat în semifinalele competiţiei.

Jose Mourinho a alergat până la colţul terenului după golul care a calificat echipa Chelsea în semifinalele Ligii Campionilor. Antrenorul portughez a explicat la conferinţa de presă reacţia de la golul marcat de Demba Ba.

„Nu am alergat să sărbătoresc, ci să le spun cum să joace în ultimele 10 minute, pentru că jucătorii au vrut să jubileze, crezând că ne-am calificat deja. Aşa că nu a fost o celebrare, dar v-aţi convins că pot alerga bine”, a declarat Jose Mourinho, antrenorul echipei Chelsea, Londra.

„Totul s-a întâmplat atât de rapid. Eram jos, la pământ, am văzut mingea în poartă şi atunci a început nebunia pentru noi”, a spus vădit emoţionat autorul golului.

Chelsea a deschis scorul in prima repriza după golul marcat de germanul Andre Schurle. Gruparea londoneză a câştigat în final cu 2 la 0, după ce în tur pierduse cu 1 la 3 în faţa echipei Paris Saint Germain. Scorul general a fost de 3 la 3, însă englezii vor juca în semifinale datorită numărului mai mare de goluri înscrise în deplasare. După meci, Mourinho a fost felicitat de marele absent din echipa francezilor, Zlatan Ibrahimovici, în timp ce acorda un interviu.

Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑