Steaua - Târgu Mureș, finala pentru titlu! Tamaș este optimist: "Nu mă uit în spate, ci doar în față!"



**Steaua - Târgu Mureș, finala pentru titlu!** Tamaș este optimist:

În returul Ligii 1, ASA Târgu Mureş a recuperat 11 puncte faţă de Steaua. Finala campionatului se va disputa pe terenul echipei lui Gâlcă, peste două etape, ÎN DIRECT la Digi Sport.

Meciul se va disputa miercuri, 29 aprilie, de la ora 21:30, iar fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro.

VIDEO ASA - Steaua 1-0. În tur, nou-promovata a câştigat la limită, după un gol marcat de Axente. Se anunță un nou meci tensionat: la Târgu Mureș, Rusescu a fost accidentat grav de Gabi Mureșan, iar Pîrvulescu și N'Doye au fost eliminați de Istvan Kovacs.

"Nu mă interesează distanța între noi și ASA, mă interesează cum jucăm și ce facem în teren. Noi pierdem punctele și noi câștigăm, nu mă interesează chestiile acestea, că relansăm, nu mă uit în spate, ci mă uit doar în față", a spus Gabi Tamaș.

George Florescu spune că Steaua va câștiga, în cele din urmă, al treilea titlu consecutiv în Liga 1. "Cred că sunt mai puternici decât Târgu Mureș, la meciul direct se va decide și campioana".

După ce au făcut egal cu Steaua, giurgiuvenii sunt determinaţi să îi pună Probleme şi lui ASA, în penultima etapă. Astra s-a îndepărtat de obiectivul impus - locul secund.

"Nu mă interesează, vom juca și cu Târgu Mureș aici peste câteva etape. Mă interesează cât de repede putem să facem noi puncte, pentru că ne-am îndepărtat de locul pe care l-am discutat cu patronul echipei", a declarat Dorinel Munteanu. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑