Steliştii acuză arbitrajul: "Sunt greşeli împotriva noastră şi în favoarea celor de la Tg. Mureş"



 

**VIDEO** Steliştii acuză arbitrajul:

VIDEO Astra - Steaua 0-0. Steaua a mai pierdut două puncte în lupta pentru al treilea titlu consecutiv în Liga 1, după egalul cu Astra. Elevii lui Costel Gâlcă mai au doar două lungimi în faţa celor de la ASA Tg. Mureş, după etapa a 26-a.

La finalul meciului de la Giurgiu, stelşitii au acuzat arbitrajul. Preşedintele Valeriu Argăseală a făcut referire la o fază din debutul partidei, când Adi Popa a fost oprit pentru ofsaid, după ce scăpase singur cu Lung jr.

"Am câştigat un punct. E adevărat, jocul a fost destul de greu, hai să zic puţin lent, dar au fost ocazii şi la o poartă şi la cealaltă. Am văzut că sunt greşeli împotriva Stelei şi sunt greşeli în favoarea celor de la Târgu Mureş. Azi am văzut faza aceea cu Popa, când a scăpat în prima repriză. Am văzut la fel şi faza cu Rocha, când a scăpat la fel, în prima repriză. Mă tem de toate meciurile, nu numai de meciul cu Tg. Mureş. Mă tem de toate meciurile şi aş vrea să fie doar un arbitraj corect.", a afirmat Valeriu Argăseală.

VIDEO Faza la care face referire Argăseală: Adi Popa e oprit din cursa către gol:

Preşedintele Stelei a afirmat că unul dintre motivele pentru care echipa nu a arătat un joc strălucit este frecvenţa ridicată la care jucătorii sunt obligaţi să evolueze.

"Mai avem 3 etape până la meciul cu Tg. Mureş. Am avut meciuri din 3 în 3 zile, poate şi asta a fost o cauză a jocului. Hai să vedem meciurile următoare cu condiţia să avem arbitraje favorabile.", a mai spus Argăseală.

VIDEO Declaraţiile lui Valeriu Argăseală:


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑